På skoj

Fejsboken eller Ernst Kirchsteiger är nu vän med en äggoljetempera, omslagFejsboken: eller Ernst Kirchsteiger är nu vän med en äggoljetempera

Alla har det, alla gör det. Nu kommer den definitiva facebookkommentaren. Uppdatera dig på kändisprofilerna vi aldrig fått se tidigare, läs om grupperna man absolut inte vill vara med i och begrunda de sorgligaste statusuppdateringarna i historien. Här finns funktionerna du alltid efterlyst, testerna du fruktat, samt de bästa facerape-tipsen!

stora_testbokenStora testboken: allt du vill eller inte vill veta om dig själv och dina vänner

Stora testboken är en humoristisk kryssa-och-fyll-i-bok på temat självtester à la veckotidningarna. Här finns ett tjugotal tester som man kan göra själv eller testa på sina vänner. Skruvade frågor med flersvarsalternativ och sylvassa, totalt oväntade resultat.

anstalldes_guideChefens guide till den anställde/Den anställdes guide till chefen

Nu är den äntligen här – guiden som avslöjar allt om hur din chef/dina anställda tänker och fungerar! Praktisk dubbelguide som inte lämnar något obesvarat om chefer som bara känner till piskan (och inte moroten) och anställda som ägnar all sin tid och energi åt att komma på sätt att slippa arbeta.

gor_om_migGör om mig!

Är du trött på kärleken? Grannarna? Jobbet? Dig själv? Gör om mig! är en fullmatad självhjälpsbok med stora och små lösningar från det enklaste till det mest extrema. Räcker det med nya kläder, ny frisyr och nytt jobb? Eller måste sambon bytas ut, ungarna sättas på internat och brösten förstoras? Är det jobbet, familjen eller fritiden som skaver mest?

9789155235710Mannens guide till kvinnan/Kvinnans guide till mannen

Vad menar hon när hon frågar om hon ser tjock ut i den där klänningen? Och vad menar han när han säger att han inte är rädd för att prata om känslor? Vad försiggår där inne under ytan på mannen eller kvinnan i ditt liv? Har du alltid undrat? Här är boken med svaren på det största mysteriet i livet – hur funkar de egentligen? Läs och lär om kvinnans och mannens åldersstadier, om kommunikationsvanor och kroppsfunktioner och inte minst om hur de tänker och alla underligheter de faktiskt tror på och sysslar med.

dassuniversitetet-2Dassuniversitetet I och II

Kan du lösa en andragradsekvation? Har du koll på Sveriges kungar? Vet du något om universums historia, eller vilka pjäser Strindberg skrev? Utnyttja tiden på dass till att fylla i dina kunskapsluckor! I den här unika och smarta dassboken lär du dig om allt – från asagudarna och de gamla grekerna till världens mest berömda mord och hur matsmältningssystemet fungerar.

Stadsråttans guide till landet, omslagStadsråttans guide till landet/Lantisens guide till storstaden

Boken man läser från två håll! En snygg och humoristisk guidebok för dig som tillfälligt byter glesbygd mot stan och vice versa! Hur beter man sig i tunnelbanan? Hur lägger man in en snus på bästa sätt? Hur undviker man att bli rånad? Hur handskas man bäst med kor, hästar eller älgar? Rappt och roligt skildras hur nykomlingar smidigast rör sig i den nya främmande miljön. Här kan man läsa, skratta och förundras och samtidigt byta ut gamla fördomar mot nya!