Hurra för halloween!

haloweenNu är det fest! Förra veckan firade jag, Per Gustavsson och Lilla Pirat att den mörka berättelsen om Lilla Han har börjat sprida skräck och fasa omkring sig. Och den här veckan är det höstlov och halloween! Det betyder att spöken och monster tar över gator torg såväl som skogar och mörka vrår. Kan det bli bättre? Det visas skräckfilmer överallt, alla klär ut sig till skrämmande figurer – och alla äter godis. Jag får åka runt i landet och berätta och skriva spökhistorier på bibliotek och workshopar. I år är dessutom skräckoperan Den förskräckliga historien om Lilla Hon ute på turné i Norrland. Hurra! Jag har skrivit librettot och Magnus Båge musiken. Den hade premiär i Östersund den 19 oktober och sångarna och musikerna är helt otroliga. – Nu förstår jag varför man inte ska springa med saxen… hördes någon viska i publiken.

Jag önskar er alla en skräckinjagande vecka och helg!

Lena