Vi är nominerade!

62Hurra! Jag, Per Gustavsson och Den förskräckliga historien om Lilla Hon är nominerade till det fina Augustpriset i barn- och ungdomsboksklassen. Måste få passa på att skriva om det här innan det blir dags för prisutdelning på Konserthuset den 27 november – för jag vet ju hur många andra skitcoola böcker som också är nominerade. Just nu sitter jag dessutom och putsar på de sista stroferna i librettot till skräckkomedi-operan Den förskräckliga historien om Lilla Hon. Ja – det är sant! Denna sagolikt fasansfulla och knasiga historia ska bli OPERA. Så sjukt roligt! Kompositören Magnus Båge har skrivit musiken och det ska bli helt otroligt spännande att få se och höra den här berättelsen sjungas på en scen. Premiär i Östersund oktober 2018. Jag hoppas att vi alla ska få skrika av både skräck och skratt!

Varma kramar i höstmörkret,

Lena