Vågar ni åka med? Mardrömssällskapet II Nattåget är ute nu

Så fick jag träffa dem igen. Det hemska, skrämmande och underbara gänget av trasiga själar som kallas Mardrömssällskapet. Med dem har man aldrig tråkigt. Den här gången träffas vi på ett nattåg och berättar kusliga och lustiga historier om saker man kanske inte visste att man behövde vara rädd för. Vad är det för skrämmande som väntar i badhusets bassänger och vilka hemska experiment utförs på mormors äldreboende? Det obehagligaste av allt är nog sanningen om vad som kan hända om jag inte städar i min väldigt röriga garderob …

Den här gången var Per Gustavsson med och gjorde illustrationer och porträtt av medlemmarna och deras berättelser. Hans bilder får mig att både rysa och skratta – samtidigt. De är ju oftast väldigt söta och gulliga – men samtidigt så hemska och förskräckliga. Jag älskar den kombinationen. De är faktiskt precis som de allra bästa spökhistorierna – läskiga, sorgliga och roliga. 

Kram och rys! /Lena